Kategorier
Artikler

Stop Afskærmning

En god mulighed, der kan hjælpe stoppe afskærmning af din belånte ejendomme er at forsøge at få dine økonomiske problemer i åbne. Hvis du virkelig ønsker at stoppe afskærmning af dit belånte hjem, skal du kontakte din långiver straks. Hvis du ved, at din pant betaling vil være sent, skal du kontakte långiver, så snart du kender.

Også, aldrig ignorere din långiver forsøg på at kontakte dig, og aldrig tro, at du ikke kan løse problemet. Hvis du vil vide mere skridt du kan tage eller de valgmuligheder, du når det kommer til at stoppe forclosure, tjek

Du kan også identificere årsagerne til afskærmning for at undgå det på et absolut minimum. Mange ting kan forårsage en afskærmning, og disse kan omfatte en eller alle af følgende:

•den tabet af et job,

•høj lægeudgifter,

•en ændringer i priserne på fast ejendom,

•Credit spørgsmål,

•divorce,

•og som det vigtigste økonomiske ustabilitet blandt andre.

Tilfældene, der er nævnt ovenfor kan alle forårsage afskærmning. Enhver form for situation, der opstår, som forhindrer folk til at betale deres realkreditlån til tiden er som regel en årsag til afskærmning.

Afskærmning er en meget alvorlig ting. Ja vi kan alle betale mindre regninger sent, og nogle gange kan vi undlader at betale vores kreditkort udgifter. Dog kan disse ødelægge vores kreditvurderinger. Med afskærmning, hvis du undlader at betale dit realkreditlån, miste du dit hus. Shelter er en af de grundlæggende behov i livet, og afskærmning kan tage denne nødvendighed væk på få sekunder. Du behøver at vide dette for at du at stræbe hårdere og planlægge for at forhindre afskærmning af din belånte ejendomme.

Du skal også vide de tekniske detaljer om afskærmning for at bestemme de nøjagtige trin, du skal tage for at forhindre afskærmning af din belånte ejendomme. Afskærmning er en proces, hvor en bestemt bank eller en sikret kreditor sælger eller forsøger at generobre et stykke af ejendom. Dette sker når ejeren af ejendommen ikke er i stand til eller har undladt at overholde en aftale mellem långiver og låntager, som er mere almindeligt kendt som pant.

Overtrædelse af et realkreditlån er en standard i behovet for en betaling af en egenveksel, der er sikret ved et pant på ejendommen. Når afskærmning processen er færdig, långiver har valg at sælge ejendommen og provenuet indsamle til at afbetale pant.

Der er to typer af afskærmning. Disse omfatter retlige salg og afskærmning af magt af salg.

Retslige salg afskærmning er tilladt og tilgængelige i hver medlemsstat. Denne type afskærmning involverer salg af afskærmet ejendom, så længe salget er under Rettens tilsyn. Alle penge, der er foretaget under denne proces er sendt til ejendommens ubetalte realkreditlån. Før afskærmning kan finde sted, har beboerne i de afskærmet ejendom skal anmeldes. Anmeldelse udstedelsen angives normalt af statens love og regler.

Anden typen afskærmning er afskærmning af salg. Denne type afskærmning er også tilladt af mange stater. Denne type afskærmning beskæftiger sig med salg af ejendom mortgage indehaveren med behovet for retten tilsyn. Denne type er normalt meget hurtigere.