Kategorier
Artikler

Sandheden om Dropshipping i Australien

Dropshipping er forfremmet som værende en af de bedste og nemmeste måder at tjene penge ved at sælge på eBay & internettet. I hvert fald hvad ejerne af de utallige dropshippers lister tilgængelig på eBay & internettet vil have dig til at tro. Det lyder nemt, blot tilmelding til en grossist dropshipping service så start reklamere for deres produkter i online-auktioner eller på dit websted. Folk købe produkterne, du underrette grossist, betale engrosprisen & lomme fortjeneste, uden at løfte en finger.

Er det virkelig, hvad der sker? Er det virkelig hemmeligheden til din fremtidige finansielle succes?

Begrebet dropshipping først startede i Amerika for mange år siden, på grund af en meget konkurrenceprægede engrosmarked. Grossister var der svært at sælge deres produkter til en anstændig pris; så en klog person kom op med idéen om drop shipping. Grossisten ville tilføje en lille præmie til engros-pris til dækning af ekstra håndtering af varen og tilbyde iværksættere mulighed for at sælge varen til dem, uden at skulle bære nogen lager eller beskæftige sig med forsendelse. Når et par grossister startede, tvunget det andre grossister at gøre det samme; ellers ville de miste deres markedsandel, og højst sandsynligt gå fallit. Det er derfor dropshipping er sådanne big business i USA.

Dette er ikke tilfældet i Australien, da vores marked er langtfra så konkurrencedygtige. Det er først for nylig at en håndfuld af såkaldte grossister er begyndt at tilbyde dropshipping service. Når du tænker over det, hvorfor ville en grossist vil være generet sælger bare en af en bestemt vare, samt pakning & udstationering det? Selvfølgelig ville de ikke medmindre de var tvunget til, at holde deres forretning kørende, som mange er i Amerika. Australske grossister behøver ikke at gøre dette til at holde sig oven vande.

Mange af dropshippers i Australien ikke er faktisk reel grossister (som de virkelige grossister gider ikke spilde deres tid med det). Nogle af dem kan være rabat butikker, der sælger varer på en nedsatte udsalgspris, mens andre er virksomheder, der rent faktisk købe fra de virkelige grossister, placere en stor mark op på prisen og tilbyde deres tjenester som engros dropshippers. I virkeligheden er de mere som forhandlere. Med de priser de forlanger for deres produkter, er det overordentligt svært for nogen at tjene til føden ved at sælge dem på eBay. Priserne for de fleste varer på eBay er allerede på stærkt nedsatte udsalgspriser, så ville du være heldig at break-even.

Situation med asiatiske dropshippers er ikke anderledes, selv om du ville forvente deres priser at være billigere. De behøver ikke at dropship at gøre meget gode penge som de australske grossister, men nogle af dem har indset, at de kan få usædvanligt høje priser for deres merchandise af tilbud til dropship til vestlige lande. Med arbejdsomkostningerne er så meget lavere i den asiatiske region, sætter det endnu mere profit i «grossister» lomme. Jeg for nylig kontrolleret priserne på flere elementer i et velkendt asiatiske dropshipper katalog, nemlig digital kameraer. Disse kameraer sælger for mindre på eBay, end dropshipper opladning. Canon digital kamera var til rådighed fra dropshipper for $469.00, men var kun sælger på eBay for omkring $430,00. En enorm $39,00 tab (plus eBay gebyrer) for den stakkels person sælger det, men en kæmpestor 100% eller mere overskud for de asiatiske dropshipper.

I Australien, Asien og Det Forenede Kongerige er de eneste mennesker, der at drage fordel af dropshipping dropshippers sig som de behøver at kunne tilbyde de samme konkurrencedygtige priser til at bo i erhvervslivet, som er tilfældet i USA. På grund af de høje udgifter til fragt nytter det ikke forsøger at sælge varer fra os dropshippers til det australske marked.

Hvorfor ville du ønsker at betale en anden en over oppustet pris for et enkelt element, når de fleste grossister har kun et minimum ordre på ikke mere end $500? Nogle grossister engang har ikke nogen minimum ordremængde – du kan købe ét element ad gangen, hvis du vil! Ved at købe direkte fra grossisten, kommer alle de ekstra fortjeneste lige ind i din lomme, og ikke nogle mellemmand.

I sammendrag er der virkelig kun 3 måder at tjene penge fra drop shipping:

1. Opret din egen dropshippers listen, & sælge det til fattige, intetanende newbies, der ikke kender nogen bedre – ikke en meget etisk måde at drive forretning.

2. Opret din egen hjemmeside, der tager sigte på det amerikanske marked, & beskæftige sig med den amerikanske dropshippers. Du kunne også prøve at sælge på det amerikanske eBay-websted, bruger USA dropshippers, men dette kan ikke gøre dig meget, hvis nogen penge, på grund af den enorme konkurrence fra alle andre i USA gøre det samme og tvinger eBay priserne ned.

3. start din egen forretning, købe produkterne fra australsk grossister, & derefter dropshipping dem til andre mennesker – du bliver en dropshipper.