Kategorier
Artikler

Øget konsulenthonorarer gennem selvtillid

Undertiden er konsulenter og andre tjenesteydere tilbageholdende med at opkræve en fair pris for deres tjenester.
Måske føler de, at de tjenester, de leverer så grundlæggende, at du virkelig ikke kan retfærdiggøre opladning meget eller noget for dem.
Måske føler de at de ikke har viden eller erfaring, at andre konsulenter har.
Således, de tøver med at opkræve fair priser på grund af en mangel på selvtillid. Dette er naturligt (især for nye konsulenter). Men, hvad du kender og gøre har reel værdi.
Af den måde, er jeg sikker på, at de fleste mennesker finder det mere tiltrækkende at beskæftige sig med en person, der er en ydmyg nok til at indrømme deres begrænsninger end en person, der er arrogante og kæphøj og ikke så stor, som de tror de er.
For at bo i erhvervslivet, skal du dog opkræve en fair pris for alle dine tjenester. Fair betyder retfærdig til kunden men også retfærdigt til dig.
Du kan nyde øget høring gebyrer ved at udvikle mere selvtillid.
1. må ikke tage dine evner for givet
Først og fremmest er vi tilbøjelige til at tage vores aktiver for givet. Hvis du er en ekspert bogholder og godt med numre, kan du føle det er nemt at gøre det arbejde, du gør. Ja, det er nemt for dig, men ikke for andre.
Du kan faktisk have en aptitude for hvad gør. Du kan have en gave, som andre ikke har. Måske gennem hårdt arbejde og anvende dig selv, har du udviklet en gængs færdighed.
Andet, selv om nogen var temmelig god med tal, kan det ikke være en god brug af tid for den pågældende person til at gøre bogholderiet. Ved at outsource arbejdet, kan være mere produktivt tidsforbrug på andre aktiviteter, der er afgørende for virksomheden.
Bogholderi kan synes temmelig grundlæggende, men hvis du spørger din revisor til at gøre det for dig, han vil opkræve ekstra betaling. Hvorfor? Det tager sin (eller hans personale) tid.
Dine tjenester kan også forbedre din kundes bundlinje. Det er tilfældet, din klient profiterer fra dine tjenester.
Således, ved at realistisk vurdere værdien af dine evner og andre aktiver, kan du boost din selvtillid for øget høring gebyrer.
2. øget konsulenthonorarer trods manglende erfaring
Bare fordi der er folk mere vidende og erfarne end dig ikke betyder at du ikke kan oplade for hvad du kan gøre.
Top skat advokater i landet kan være mere ekspert end andre advokater, men der kan råd til dem? For de fleste kunder, ville ansætte dem være overkill.
Nogle gange kan du føler utilstrækkelig, fordi du ved, du stadig lære. Du indser, at du ikke ved alt, hvad der er at vide om dit felt.
Hvem gør? Vi alle lære! Få betalt for din on-the-job træning.
Hvis du kender nogle ting, din klient ikke og du kan hjælpe ham med at forbedre sin forretning, kan du tilbyde en værdifuld service.
Ikke undervurdere værdien af dine tjenester.
Igen, selvtillid kan føre dig til at nyde, øget høring gebyrer.
3. øget høring gebyrer for tillægsydelser
Mange føler, at deres kunder ikke ville betale ekstra for visse supplerende tjenester, der tilbydes.
Hvordan kan de vide? Har de spurgt deres kunder?
Gøre din sag for de ekstra gebyrer. Hvordan kunne tjenesterne, der tilbydes hjælp forbedre rentabiliteten af din kundes forretning?
Erstatte unappreciative klienter, (der underminerer din selvtillid) med anerkendende.
Sælger value-added services er en måde at få en kant over dine konkurrenter. For eksempel, kunne en web-designer, der er vidende om søgemaskineoptimering bidrage til at øge deres klients målrettet web-trafik, som kunne resultere i øget salg og fortjeneste.
Premium services fortjener præmiesatser.
Resumé: Tag ikke din færdigheder for givet. Manglende erfaring betyder ikke at du ikke har noget at tilbyde. Afgift for alle dine tjenester. Ja, din selvtillid kan resultere i øget høring gebyrer for dig.