Kategorier
Artikler

Hurtige farve Digital udskrivning til din fire farveudskrivning

Der er en masse måder at udskrive dit projekt materialer ved hjælp af teknologi i Digital farveudskrivning. Det kan faktisk gøres med enhver Mac eller PC-fil herunder Quark, Publisher, Pagemaker, CorelDraw og alle populære filformater tilgængelige i dine computerprogrammer. Med sådan en nem adgang til programmet opstod online udskrivning selskab hurtigt i virksomheden til at imødekomme og tilbyde instant prissætning, med online bestilling og proofing og browser-baseret fil upload til din bekvemmelighed. Hvis før du er i fart og du søger altid efter brochurer, produktblade eller nyhedsbreve, kan nu digital farveudskrivning tage væk alle dine bekymringer!
Før vi går videre i vores emne, har du nogensinde spurgt dig selv, hvad der egentlig menes med digital? Vi alle kender konceptet, men det egentlige formål med det er noget andet.
Godt digital i min læsning betyder, at det er en computer-baseret filer, der kan produceres på en utrolig høj opløsning output. Med digital udskrivning, kan du også producere så få som et udskrift, eller så mange som tusinder, for den samme pris pr. side. Men nogle trykkerier kan også producere sande fire farve proces litografi på glittet papir, trykt på Heidelberg trykpresser.
Digital udskrivning kan også gøres med en sofistikeret, fuld farve produktion laser printer. Disse printere kan producere en fuldstændig, rige output på tunge og belagt lagre op til 12 “x 18” i størrelse. En Xerox Docucolor printer, for eksempel, kan producere fuld farveprint på 60 sider pr. minut og output fra denne maskine er tæt på en offset Trykkekvalitet. Hvordan forbløffende teknologi kan give os er det ikke.
Nu, hvis du vil have en særlig anmodning sådan konvertere sort og hvid billeder og aviser i en fantastisk fire farveudskrivning, digital udskrivning kan nu rumme denne anmodning. Ikke bare logger, at denne type udskrivning kan også gengive fotokopier af usædvanlig størrelse originaler, som, seismiske grafer, kort, diagrammer og røntgenstråler. Du kan indsende dine filer elektronisk via internettet, eller på en disk eller CD. Dine filer er sikkert beskyttet med back-UPS’en gemt for ekstra sikkerhed og hurtig genbestillinger. Du modtager en stor færdige produkt: ethvert dokument er en original; Tekstkvaliteten er klare og tydelige; fotos og grafik er skarpe og sande.
Jeg kan muligvis ikke fastsætte alle fordelene ved digital udskrivning i mine artikler, men jeg er sikker på nu med fakta om de sagde udskrivning overførelse, mange får en idé, hvordan digital udskrivning tillader os at bruge fire farveudskrivning som hurtigere, som det kan være.