Kategorier
Artikler

Ansætte og fastholde gode medarbejdere

Ansættelse af gode medarbejdere er ikke kun til erhvervslivet, det er afgørende vigtigt. Medarbejdere er hjertet og sjælen af en forretning; de er den mekanisme, der gør en virksomhed køre; de er et pust af liv, der gør det muligt for en virksomhed at være noget mere end en idé. En virksomhed kan ikke køre, medmindre nogen (medarbejdere, i dette tilfælde) gør arbejdet. Enhver intelligent virksomhedsejer skal ønsker gode medarbejdere.
ARBEJDSGIVERNE IKKE DE ENESTE TIL AT MÆRKE VIRKNINGERNE
Dårlig medarbejdere ikke blot påvirker en arbejdsgiver ved at køre ned salg, koster virksomheden uønsket udgifter på grund af uagtsomhed eller simpel manglende motivation, osv, men de påvirker kunden. Selvfølgelig, når en kunde har oplevet en dårlig medarbejder, påvirker det automatisk arbejdsgiveren på åbenlyse måder. Selv om dette synes som sund fornuft at de fleste mennesker, er det uhyggeligt hvordan de fleste arbejdsgivere vil overse denne kendsgerning, uanset om det er på grund af tidspresset til effektivt at håndtere det problem eller manglende bedre dømmekraft. Hvorom alting er, er det en kendsgerning, at salget få kørt ned og produktion bremset af en grund. At grunden kunne meget vel være på grund af kundens manglende tilfredshed med uanset hvilken service han eller hun havde modtaget og at mangel på tilfredshed skyldes dårlig medarbejdere.
FIND DE RIGTIGE MENNESKER TIL AT BEGYNDE MED
Dette er en af de vigtigste ting, som en arbejdsgiver, kan du gøre. At få de rigtige mennesker i din virksomhed får til at starte med tingene i den rigtige retning i begyndelsen.
Ifølge bestyrelsesformand og CEO, Hal F. Rosenbluth og konsulent, Diane McFerrin Peters, Rosenbluth International, tredje-største travel management selskab i verden, “de fleste af os vælge vores ægtefælle med omhu og bag vores børn med pleje og medfølende opmærksomhed. Endnu, vi er tilbøjelige til at vælge de personer, der vil slutte sig til vores virksomhed på grundlag af et interview eller to, og når de er tiltrådt, de finde ofte, at de skal klare sig selv.
Denne kontrast illustrerer forskellen mellem miljøer af familie og arbejde. Men i betragtning af hvor lang tid vi skal bruge på arbejdspladsen, ville vi alle være lykkeligere hvis vi tog så meget omsorg på kontoret som hjemme til at skabe et støttende miljø? Ville vi også være langt mere succes?” (28).
Svaret er ja.
KUNDEN KOMMER IKKE FØRSTE
Det er vigtigt at huske, at hvis du ønsker kvalitet ansatte, din virksomhed skal være af samme kaliber. Hvis du forventer at tiltrække en medarbejder, der trives skal så dedikeret til virksomheden som muligt, er gør mere end hvad der forventes, og lægge frem 110% uden nogen hensyntagen til medarbejderens personlige behov, tanker og ønsker, du virkelig narre dig selv. Og til sidst, din virksomhed vil lide for den.
Det er indlysende for de fleste, ved nu, at fordele og frynsegoder spiller en stor rolle for at tiltrække medarbejdere. Jeg behøver ikke forklare de mange fordele, som en virksomhed stiller til rådighed til at tiltrække en god medarbejder, fordi det bør være sund fornuft at de fleste nu. Jeg vil dog sige, at opnå en god medarbejder skal gå meget længere end bare at have en stor række fordele. Efter alt, en vidunderlig fordele pakke faktisk tiltrække kun gode medarbejdere? Naturligvis ikke. Der skal være mere i det end det.
For kunden til at blive serveret med de bedste resultater menneskeligt muligt, skal en mere moderne tilgang til teorien om kundetilfredshed realiseres som er, at kunden ikke bør komme først; medarbejderen skal. Deri er i sig selv en af de mest succesfulde måder at tiltrække en god medarbejder.
Når en virksomhed sætter sine ansatte først, kan mange ting ske. Til at begynde med er medarbejderen glad. Hvis medarbejderen er glad, vil den service, som medarbejderen giver kunden være langt mere fremragende end hvis han eller hun ikke var tilfredse. Hvis tjenesten er fremragende, kunden bliver glad og der kun besværgelser vellykkede resultater for virksomheden.
Det betyder ikke, at en arbejdsgiver skal vente hånd og fod på medarbejderen. Nej, det betyder blot, at omhyggelig overvejelse til hvad en medarbejder tænker, ønsker, og foreslår, bør overvejes. Lave ikke omgås en medarbejder, som om han eller hun er en fabrik robotten arbejder på et ur. Behandle dem som mennesker. Behandle dem med respekt ved at tale til dem som mennesker og ikke “taler til dem” som “medarbejdere”. Faktisk ville en god idé være at fjerne udtrykket “medarbejdere” alle sammen. Et vellykket selskab jeg kender refererer til sine ansatte som “medarbejdere”, dermed stærke deres “medarbejdere” med en fornemmelse af mere respekt og formål.
MEDARBEJDER LEDERSKAB OG FLEKSIBILITET ET MUST
En åben, venlig atmosfære er et must på en arbejdsplads. Micro forvaltningen, som de fleste allerede er klar over, er ildeset. Dette er for en grund. Når et arbejdsmiljø er åbne nok alle medarbejdere kan bidrage og tilbyde ideer og forslag, uden latterliggørelse eller negative respons, dette gnister kreativiteten i en medarbejder og, igen, bemyndiger dem til at bidrage mere til virksomheden. Hvis alle føler som om de er en del af den ledelse og ikke bare en arbejdstager bi, vil de have en tilfredsstillende følelse, der kan gå en lang vej. Micro styre dræber helt dette system.
En arbejdsgiver skal være fleksible. Behøver der virkelig at være en stiv tidsplan? Frokosttid virkelig skal finde sted på et bestemt tidspunkt? Hvem har egentlig brug for et ur til at fortælle dem når de er sultne? Denne tankegang er der er behov for i hver vandhane virksomhed, så simpelt som det ser ud. Det gør en medarbejder føles mere som et menneske; Det gør dem føle, at de respekterer dem som person og vil sætte dem først. Når denne overvejelse er indpodet i en medarbejders sind, der er ikke noget, han eller hun ikke ville gøre for en virksomhed. Og når en person ser frem til at vågne om morgenen til at begynde at arbejde på et sted, hvor de føler management giver dem respekt og tænker meget på dem, de vil udrakte indsatsen for at vise påskønnelse.
BILUDLEJNING I SØDE MENNESKER
Erfaring og grader er gode måder at måle medarbejdernes kvalifikationer og potentiale… men spørg dig selv, er de rare mennesker? En person kan være den mest kvalificerede, uddannede og erfarne muligt medarbejder på planeten, men hvis de har personlighed af en våd papirspose eller en bur wolverine, det er garanteret de ikke vil gøre meget for din virksomhed. Dem, der skal arbejde med dem vil være utilfredse på en daglig baser og begynde at lægge ud en dårlig præstation. De kunder, der modtager service fra dem vil blive ulykkelig og jeg behøver ikke sige, hvad der sker, efter at.
Leje søde mennesker. Søde mennesker kan gøre underværker for en virksomhed. Lyd kræsne? Det er. Men når det kommer til din virksomhed, kan du råd til ikke at være kræsne?
En dejlig person kan lære noget. Søde mennesker er behageligt at være omkring og er let at lære. De er notorisk hurtige til at lære. Så, selvom din dejlig person ikke har skill-sæt, du søger efter, overveje muligheden for uddannelse. Tænk på potentialet, især hvis søde mennesker synes at være sjælden i din hals skoven.
HVORDAN FINDER DU SØDE MENNESKER
Dette bør være indlysende. Under interviewet proces, var de nede på jorden eller var de fokuserede udelukkende på succes, succes og mere succes? Så vanvittigt som det kan synes, samlet succes drevet fanatiker kan ikke være den bedste løsning. Igen, den person, der virker mere som en “person” ville være den bedste kandidat til ansættelse. I det lange løb, vil de gøre din virksomhed mere vellykket fordi de ville gøre kunden, såvel som dem, der skal arbejde med dem, lykkeligere.
Udføre test og ukonventionelle interview metoder. Hvorfor bør et interview består af et eller to møder i et indelukket værelse? Hvordan kan vi virkelig finde ud af om en person på den måde? Svaret er, at vi ikke kan. I stedet, hvor omkring kombinerer indelukket kontor interview en dag med en anden dag for at spille et spil af softball med andre, nuværende medarbejdere, som Hal F. Rosenbluth og Diane McFerrin tendens til at gøre inden for deres virksomhed? Dette ville være stor for firmaet moralske og på samme tid, giver en chance for at se, hvordan den potentielle medarbejdere reagerer i et team miljø. Hvis personen, der er bøjet på intet men vindende og bliver vred når andre holdkammerater droppe bolden eller ikke ramt så vidt som de burde, måske denne person er ikke den bedste medarbejder at have omkring. Chancerne er, at deres præstationer på feltet softball vil afspejle deres ydeevne i kontoret. (31-32).
Gå til et drev. Som igen forklaret af Hal F. Rosenbluth og Diane McFerrin Peters siger den måde, en person, der driver en bil meget om en persons personlighed. Er de alt for aggressiv og hastighed gennem trafikken, vævning i en ud af andre biler, bestemt til at komme til bestemmelsesstedet uanset hvad vil koste? Eller er de selvhævdende drivere, der betragter deres passagerernes sikkerhed og tænk på alternative ruter når konfronteret med en trafikprop, fokuserer mere på drev end destinationen? (31). Hvilken person vil du hellere have arbejder for dig? Hvilken person vil du hellere have betjene dine kunder? Hvis du var en kunde, hvilken person vil du hellere have betjene dig?
Inviter din nye, potentielle medarbejder til en virksomhed social begivenhed. Er de typen person, der taler kun om sig selv og konstant praler om alle de vidunderlige ting, som han eller hun har gjort? De selv taler til alle på alle? Disse er de folk, der enten ønsker at vinde langt mere, end de er villige til at bidrage eller ikke er villig til at få eller bidrage. Disse er typen mennesker, som vil bringe din virksomhed ned.
Så punkter nogle vigtigste for at overveje hidtil:
·
Overvej dine medarbejdere før dine kunder. Ikke blot vil medarbejderen sætte ud en langt bedre ydeevne på grund af føle sig respekteret, men virksomheden vil også bygge et ry som værende “firmaet til at arbejde for”, som vil tiltrække andre, gode medarbejdere.
Være fleksibel. Begrænsninger i office begrænse kreativitet og arbejdsindsats. Gå til casual tøj, hvis det er muligt. Lad din medarbejder beslutte, hvornår det er tid til at spise og tage en pause. Være fleksible på din medarbejder tidsplan, catering til hans eller hendes personlige behov. Medarbejderen vil vise påskønnelse til gengæld ved at levere en god outputtet for den produktion.
Leje søde mennesker. Ikke én kunde i verden, uanset hvilken virksomhed du er i, nyder service fra nogen med mindre-end-anerkendende holdning. Og dine andre medarbejdere vil ikke nyde arbejder med dem enten, at bringe ned moral og produktion drastisk. Denne form for person vil ikke være villige til at bestræbe sig på at bidrage til dit firma. de vil stræbe efter at bidrager kun til sig selv.
Overveje den ukonventionelle når interviewe en medarbejder. Jo oftere kan du angive et scenario, som en potentiel ansat ikke vil forvente eller kunne finde på at være en usædvanlig metode for at interviewe, jo bedre. Det vil give dig en chance for at se, hvad denne person er virkelig i stand til, som en person.
FASTHOLDE GODE MEDARBEJDERE
Så vigtig som tiltrækker gode medarbejdere er, det er lige så vigtigt at bevare dem. Som altid, pakker fordel hjælp til at fastholde medarbejdere. Men igen, det er noget, de fleste mennesker er allerede klar over. Sure, der vil være dem, der ønsker at bo for de store fordele. Men, det er at alle jer, som en arbejdsgiver kan tilbyde? Nej.
Efter at have tilbragt så meget tid som du bør have i tiltrækker gode medarbejdere, giver det kun mening, at du ville gå til visse længder for at holde dem. Chancerne er, hvis du virkelig tiltrak en god medarbejder, det var ikke kun på grund af fordelene. Og chancerne er, at din gode medarbejder ikke bliver bare på grund af fordelene. Fordele, selv om en positiv kraft, er ikke alle mål og kan til tider være en falsk følelse af sikkerhed til en arbejdsgiver. Ikke alle udvikler hans eller hendes tilbageholdelse beslutning om en fordele pakke, i det mindste ikke smart medarbejderen.
LAD DEM ÆNDRE DET OP NU OG IGEN
Lad dine medarbejdere til at udforske din virksomhed. Må ikke låse dem ind i ét, bestemt type arbejde, især hvis de udtrykker ønske om at prøve andre ting. I dagens jobmarked er job-hoping, som det er kendt, en regelmæssig begivenhed. Hvis du giver dine medarbejdere med mulighed for at job-hop “inden” firmaet, er dette en måde at holde dem der. Give dem mulighed for at få nye erfaringer, viden og færdigheder. Dette vil kun forbedre din virksomhed alligevel, ved at have en medarbejder, der kan gøre og håndtere mere. Det også øger tilliden til medarbejderen og gør deres arbejde mere tilfredsstillende. USA ‘s militære og civile tjenester såsom politi og brand afdelinger har allerede fundet at den ene ud. De kalder det cross-træning og flygtige-up og det er en rigtig god idé.
KOMMUNIKATION
Kommunikation er meget vigtig, ikke kun i dag til dag forretning, men i opbevaring så godt. Folk skal føle sig som om de har en rækkevidde på hvad der foregår i virksomheden. De ønsker at vide, hvor virksomheden vil og hvordan de bliver en del af denne proces. De skal føle, de er involveret i firmaet. At være en del af enhver planlægningsprocesser, at være i stand til at bidrage med ideer til virksomheden, og det væsentlige er hørt er alle en del af kommunikationen. Igen, dette er fremhævet i de fleste af USAs militære styrker, selvom de optræde i flere af et diktatur.
Vide hvorfor dine folk ønskede at deltage virksomheden i første omgang og slibe i der. Holde, at prioriteringen af medarbejder i betragtning, altid handler på det og udvikle det, og medarbejderen vil fortsætte dette formål med en stærk følelse.
Tal med dine medarbejdere. Ikke alene skal du lære dem at kende, bør du få at vide, hvad de fortsat ønsker og mener. Og tror ikke et øjeblik en persons ønsker og tanker om særlige spørgsmål vil være den samme senere ned ad vejen, som de var, da de først tiltrådte organisationen. Tingene ændrer, herunder din medarbejder tanker og ønsker. Holde trit med disse ændringer.
Få feedback fra din medarbejder. Finde ud af, hvad de tror er rigtigt og forkert med virksomheden. Give en feedbackforum. Og vigtigst af alt, handle på de oplysninger, du modtager fra denne feedback.
I sommerlig:
Lad din medarbejder job hop og give mulighed for at lade dem gøre det i din virksomhed, i stedet at gå uden for virksomheden. Mere end sandsynligt, hvis de ikke kan gøre det i virksomheden, de vil vove uden for til et sted, at de kan. Udnyt de flere færdigheder din mennesker kan lære i virksomheden. Dette ikke kun hjælper din virksomhed, det giver medarbejderen en følelse af flere formål og han eller hun vil nyde ikke skulle gå videre til at udvide deres færdigheder.
Husk dit folk, når det kommer til oplysninger om hvor selskabet ledes og hvad det gør. Hvis medarbejderen ikke føler sig informeret om hvad der sker, vil de ikke føle sig som om de er en del af virksomheden, og derfor ikke ønsker at bo i det lange løb.
Få at vide, hvad din folk ønsker, når de først kommer til organisationen og med jævne mellemrum i hele deres levetid. Folks motiver og ønsker forandring. Den gode arbejdsgiver er den ene, der kan holde trit med disse ændringer. Tilbyde feedback metoder og sørg for du handle på resultaterne.
Først og fremmest huske på, hvad det var, fik du den gode medarbejder i første omgang. De begreber nævnt i denne artikel, der aktiverer en arbejdsgiver til at opnå en god medarbejder er til at begynde med stort set de samme principper for at bevare dem så godt. Det er så simpelt. Enhver, der arbejder for en virksomhed, der finder deres behov, er bare, og kan forblive fleksibel samt giver andre gode medarbejdere til at arbejde sammen med, vil gerne fortsætte med at arbejde i virksomheden. Ansætte og fastholde gode medarbejdere går hånd i hånd.